OCE Opleidingen

Bent u vaak bij projecten betrokken waar explosieven opsporing plaatsvindt? Of wilt u als machinist kunnen deelnemen aan het opsporingsproces? euroradar biedt OCE opleidingen aan in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam. Wilt u met een groep of organisatie een van de cursussen in company volgen, dan is dat zeker mogelijk. Onze instructeur denkt graag met u mee.

Hieronder vindt u een overzicht van onze OCE cursussen. Indien u meer informatie wilt over deze opleidingen, gebruik dan het contactformulier onderaan de pagina.

Op onderstaande data worden er in 2019 Basis OCE cursussen verzorgd:

  • Vrijdag 14 juni
  • Vrijdag 20 september
  • Vrijdag 22 november

Aanmelden kan via het contactformulier onderaan de pagina.

Basiskennis OCE

Met het Basiskennis OCE certificaat mag u een opsporingslocatie betreden. Handig wanneer u als uitvoerder of toezichthouder regelmatig de bouwplaats bezoekt. Tijdens de cursus leert u de volledige regelgeving omtrent explosievenopsporing.

Met dit certificaat mag u als machinist met een beveiligde kraan aan het opsporingsproces deelnemen.

Haal binnen 1 dag uw Basiskennis OCE-Certificaat!

Basiskennis OCE +

De Basiskennis OCE + cursus is door euroradar zelf ontwikkeld. Tijdens deze cursus gaat u dieper op de stof in om het opsporingsproces nog beter te begrijpen.

In deze cursus wordt dieper ingegaan op verschillende munitieartikelen. U leert de munitie beter te herkennen door ze vast te houden en u krijgt uitleg over verschillende detectoren (metaaldetector en magnetometer) met een stukje praktijk. Deze cursus duurt twee dagen.

Op deze manier kunt u echt ervaren hoe het is om munitie op te sporen en vast te houden.

Assistent OCE-Deskundige

Wilt u worden opgeleid tot Assistent OCE-Deskundige? Geen probleem! Met deze cursus van 4 dagen leert u alles wat u nodig heeft om te slagen voor het examen. In twee dagen theorie en twee dagen praktijk (munitieherkenning en gebruik van magnetometer en metaaldetector) bereiden we u voor op het examen.

OCE-Deskundige

euroradar verzorgt ook opleidingen tot OCE-deskundige. Dus bent u klaar voor de volgende stap in uw carrière? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze cursus kan worden afgesteld op uw behoeften en huidige ervaring. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met ons via onderstaand contactformulier of bel ons op 010 – 261 70 80.

euroradar OCE opleidingen

Maak kennis met onze instructeur!

Met jarenlange ervaring in de wereld van explosieven is Ivo de aangewezen persoon om u op te leiden. Hij is niet alleen bekend met Conventionele Explosieven maar ook met IED’s “Improvised Explosive Devices”. Leuk om te weten: Tot dusver hebben al zijn leerlingen het examen in één keer gehaald!

Heeft u of uw organisatie interesse in een van onze cursussen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.