OCE Opleidingen

Bent u vaak bij projecten betrokken waar explosieven opsporing plaatsvindt? Of wilt u als machinist kunnen deelnemen aan het opsporingsproces? euroradar biedt OCE opleidingen aan in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam. Wilt u met een groep of organisatie een van de cursussen in company volgen, dan is dat zeker mogelijk. Onze instructeur denkt graag met u mee.

Hieronder vindt u een overzicht van onze OCE cursussen. Indien u meer informatie wilt over deze opleidingen, gebruik dan het contactformulier onderaan de pagina.

Op onderstaande data worden er Basis OCE cursussen verzorgd:

  • Vrijdag 18 september 2020
  • Vrijdag 20 november 2020

Aanmelden kan via het contactformulier onderaan de pagina.

Basiskennis OCE

Met het Basiskennis OCE certificaat mag u een opsporingslocatie betreden. Handig wanneer u als uitvoerder of toezichthouder regelmatig de bouwplaats bezoekt. Tijdens de cursus leert u de volledige regelgeving omtrent explosievenopsporing.

Met dit certificaat mag u als machinist met een beveiligde kraan aan het opsporingsproces deelnemen.

Haal binnen 1 dag uw Basiskennis OCE-Certificaat!

Basiskennis OCE +

De Basiskennis OCE + cursus is door euroradar zelf ontwikkeld. Tijdens deze cursus gaat u dieper op de stof in om het opsporingsproces nog beter te begrijpen.

In deze cursus wordt dieper ingegaan op verschillende munitieartikelen. U leert de munitie beter te herkennen door ze vast te houden en u krijgt uitleg over verschillende detectoren (metaaldetector en magnetometer) met een stukje praktijk. Deze cursus duurt twee dagen.

Op deze manier kunt u echt ervaren hoe het is om munitie op te sporen en vast te houden.

Assistent OCE-Deskundige

Wilt u worden opgeleid tot Assistent OCE-Deskundige? Geen probleem! Met deze cursus van 4 dagen leert u alles wat u nodig heeft om te slagen voor het examen. In twee dagen theorie en twee dagen praktijk (munitieherkenning en gebruik van magnetometer en metaaldetector) bereiden we u voor op het examen.

De tools en know-how voor het opsporen van explosieven.

Heeft u of uw organisatie interesse in een van onze cursussen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.