Graafschade voorkomen

Jaarlijks wordt er meer dan 25 miljoen euro uitgegeven aan schadereparaties aan het kabelnetwerk. Schade aan het kabelnetwerk kan gevaarlijke situaties opleveren voor de omgeving en zorgen voor uitval van openbare voorzieningen. Daarom is het voor u, uw werknemers en alle betrokkenen van groot belang dat er goed wordt voorbereid op grondroerende werkzaamheden door middel van een betrouwbaar bodemonderzoek. Een KLIC-melding is, zoals u ongetwijfeld weet, niet 100% betrouwbaar. Met grondradar kan euroradar alle ondergrondse infrastructuur en andere bodemvreemde obstakels duidelijk en precies in kaart brengen.

Alle kabels en leidingen in een overzichtelijke tekening.

Door middel van grondradar kan euroradar voor u overzichtelijke en heldere tekeningen maken met hierop de exacte locaties van de huidige kabels en leidingen. En dit zonder 1 schep in de grond te zetten!

Bestrating en asfalt kan blijven liggen en openbare locaties kunnen vaak toegankelijk blijven.

Alle tekeningen kunnen in verschillende formats worden geleverd, zodat het altijd past bij uw wensen en projecten; wij denken graag met u mee.

 

Geen proefsleuven meer nodig, graafschade voorkomen!

Proefsleuven zijn dus ook niet meer nodig. Grondradar is sneller, goedkoper en veiliger. Het maken van proefsleuven of graven enkel op basis van een KLIC-melding brengt grote risico’s met zich mee. Jaarlijks wordt er in Nederland alleen al voor miljoenen euro’s aan schade gemaakt. Voorkom hoge schadeposten en kies voor euroradar!

Alle kabels en leidingen in beeld zonder te graven!

3D weergave van alle kabels en leidingen op uw locatie, met Augmented Reality!

In samenwerking met BlindGuide en haar bijbehorende app ‘BlindGuide AR’ kan euroradar al uw tekeningen dusdanig aanleveren dat deze direct zijn te openen in de BlindGuide AR app.

Op deze manier kunt u alle kabels en leidingen via uw telefoon of tablet in augmented reality, live op locatie zien. Wilt u meer informatie over deze ontwikkelingen? Of wilt u weten wat euroradar in samenwerking met BlindGuide voor uw organisatie of gemeente kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 010 261 70 80

Wilt u weten hoe euroradar graafschade bij uw project kan helpen voorkomen?

Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken wij samen naar wat wij voor u en uw project kunnen betekenen.