Begeleiding boringen Kerkrade

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

Begeleiding boringen Kerkrade

In Nederland zijn nog steeds gebieden die verdacht zijn op ontplofbare oorlogsresten. Zo drukt de Tweede Wereldoorlog nog steeds zijn stempel op Nederland. Alhoewel de resten al vele jaren in de grond aanwezig zijn, kunnen ze nog steeds voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Wanneer lukraak gegraven of geboord wordt in één van deze gebieden, bestaat de kans dat één van de explosieven geraakt wordt. Deze, in potentie gevaarlijke, gebieden dienen daarom eerst te worden vrijgegeven of er dient begeleiding bij de boringen in Kerkrade plaats te vinden. De professionals van Euroradar weten door hun jarenlange ervaring precies wat nodig is om de boringen veilig te laten plaatsvinden.


Vrijgeven boorpunten

Euroradar is ook in staat om de boorpunten van te voren vrij te geven. Tijdens de boringen in Kerkrade hoeft dan geen begeleiding plaats te vinden. Een Deskundige Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten gaat dan met een uitvoerder naar de locatie waar de boringen plaats moeten vinden. De verschillende boorpunten worden onderzocht, en wanneer er geen verstoringen worden gemeten, worden de punten vrijgegeven en kan er veilig geboord worden. Wanneer er wel verstoringen gemeten worden, kan een nieuwe locatie uitgezocht worden die wel veilig is.

Begeleiding boringen in Kerkrade door Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten of we u in Kerkrade kunnen helpen door begeleiding bij boringen? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

Begeleiding boringen
Begeleiding van boringen

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden