Begeleiden Boringen / Vrijgeven Boorpunten

Begeleiden boringen en vrijgeven boorpunten.

Wanneer u boringen wilt plaatsen in CE verdacht gebied, dan dienen deze locaties van te voren te worden vrijgegeven of de boringen dienen te worden begeleid door een OCE-Deskundige.

Het vrijgeven van boorpunten kan plaatsvinden voordat uw werkzaamheden beginnen!

 

 

Vrijgeven boorpunten

euroradar kan uw boorpunten vrijgeven van Conventionele Explosieven voordat u begint met uw werkzaamheden. In dat geval gaat vaak een OCE-Deskundige van ons met een uitvoerder van u naar de project locatie om vooraf bepaalde boorpunten te detecteren. Wanneer geen verstoringen worden gedetecteerd kan hij het boorpunt dus vrijgeven. Indien er wel een verstoring is, kan uw uitvoerder een nieuwe locatie bepalen voor die specifieke boring. Alles wordt vast gelegd met GPS en gedocumenteerd. Op deze manier is benaderen meestal niet nodig!

Begeleiden boringen

Wanneer het niet mogelijk is om van te voren de boorpunten vrij te geven, kunnen wij ook uw boringen begeleiden. Wanneer uw team de boringen uitvoert, zal een OCE-Deskundige aanwezig zijn en ter plekke de boorlocaties vrijgeven. Indien er een verstoring wordt gemeten kan er direct een nieuw boorpunt worden gekozen!

Wilt u meer informatie over het vrijgeven van boorpunten of begeleiden van boringen?