Oppervlakte detectie explosieven Den Haag

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

Oppervlakte detectie explosieven Den Haag

Voordat er met een bouwproject begonnen kan worden, moet men eerst zeker zijn van de veiligheid van de grond. Het gebeurt namelijk nog steeds dat bommen of munitie gevonden worden in Nederland. Een bom die nog niet ontploft is, kan tijdens het bouwen of graven onverwachts tot ontploffing komen. Afhankelijk van het type munitie en de afstand van omstanders, kan dit tot levensbedreigende situaties leiden. Door oppervlakte detectie voor explosieven in Den Haag uit te voeren, wordt u verzekerd van een veilig stuk grond. Daarnaast krijgt u officieel toestemming om aan de constructie te beginnen.


Wanneer wordt gekozen voor oppervlakte detectie?

Wanneer er werkzaamheden verricht gaan worden in verdacht gebied, waarbij de werkzaamheden tot 4 meter diepte plaatsvinden, zal er in Den Haag altijd oppervlakte detectie voor explosieven geregeld moeten worden. Op deze manier worden alle onzekerheden over de grond weggenomen. Het grondonderzoek kan met een analoge en digitale detectie plaatsvinden. Met een analoge detectie kan men de objecten meteen benaderen. Bij een digitale detectie wordt de grond eerst in zijn geheel in beeld gebracht waarna er gericht gezocht kan worden.

Oppervlakte detectie explosieven in Den Haag door Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten wat voor oppervlakte detectie voor explosieven in Den Haag we voor u kunnen verricht? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

Oppervlakte detectie explosieven
Oppervlakte detectie van explosieven

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden