Waterleiding opsporen Roermond

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

Waterleiding opsporen Roermond

Een waterleiding raken is een nachtmerrie voor iedere klusser of grondbewerker. In een korte tijd kan een enorme hoeveelheid water uit de leiding komen zetten. Vooral bij leidingen die worden geraakt bij grondwerkzaamheden, kan dit voor een grote overlast zorgen. Zo kunnen tientallen huizen zonder drinkwater komen te zitten en kunnen er onveilige situaties ontstaan voor de weggebruikers rondom de lekkage. Daarom is het van groot belang dat het opsporen van een waterleiding in Roermond zorgvuldig gebeurt voordat er begonnen wordt met graven. Bij Euroradar is men gespecialiseerd in het in kaart brengen van objecten onder grond. Met de inzet van een grondradar kunnen leidingen opgespoord worden zonder de weg open te hoeven breken.


Hoe werkt grondradar?

Tijdens het opsporen van een waterleiding in Roermond wordt een apparaat gebruikt dat signalen de grond in stuurt en weer opvangt. Waterleidingen zullen het signaal op een andere manier weerkaatsen dan de grond eromheen. Zo kan precies gezien worden wanneer het apparaat over de waterleiding beweegt. De professionals lopen bepaalde lijnen waardoor het hele gebeid in kaart gebracht kan worden. Hierdoor zal de grondbewerker niet voor vervelende verassingen komen te staan.

Waterleiding opsporen in Roermond door Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten of we in Roermond voor u een waterleiding kunnen opsporen? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

Waterleiding opsporen
Opsporen van waterleidingen

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden