Bodemradar onderzoek Breskens

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

Bodemradar onderzoek Breskens

Voordat er ergens gebouwd kan worden, moet goed gekeken worden of er geen archeologische sporen in de grond aanwezig zijn. Deze kunnen namelijk verloren gaan bij de bouw van panden of andere objecten. Euroradar kan ingeschakeld worden voor een bodemradar onderzoek in Breskens en omgeving. Hierbij kan precies in beeld gebracht worden wat de samenstelling van de grond is op de toekomstige bouwplaats. Zo kunnen objecten uit de oudheid opgespoord worden, maar ook eventuele grondvervuiling in beeld gebracht worden. Al deze data zijn noodzakelijk voor een veilige bouw waar niets van waarde verloren gaat.


Goedkoop en veilig

Traditioneel onderzoek naar de bodemopbouw bestaat uit het doen van verschillende boringen. De grond die omhoog gehaald wordt, wordt nadarhand bekeken en onderzocht. Zo kan bepaald worden welke soorten grond in de grond aanwezig zijn. Met het bodemradar onderzoek van Euroradar kan in Breskens een meer volledig beeld gecreëerd worden zonder in de grond te hoeven boren. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat het hele proces sneller, goedkoper en zorgvuldiger verloopt.

Bodemradar onderzoek in Breskens door Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten of we in Breskens bodemradar onderzoek voor u kunnen verricht? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

Bodemradar onderzoek
Bodemradar onderzoek

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden