Dieptedetectie explosieven Eemshaven

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

Dieptedetectie explosieven Eemshaven

Tijdens de Tweede Wereldoorlog is ontzettend veel munitie afgeschoten in Nederland. Het meeste hiervan is al afgegaan of ontploft. Toch worden vandaag de dag nog steeds onontplofte explosieven gevonden in Nederland. Vooral bij het bouwen op niet-onderzochte lappen grond kan dit voor veel gevaar zorgen. Wanneer een graafmachine een bom tegen het lijf zou lopen, kan dit levensbedreigende gevolgen hebben. Door middel van dieptedetectie voor explosieven in Eemshaven kunnen deze situaties voorkomen worden. Ons team van getrainde en ervaren professionals weten precies hoe ze explosieven zo goed mogelijk in kaart kunnen brengen.


Wanneer dieptedetectie?

Dieptedetectie voor explosieven hoeft in Eemshaven niet bij iedere situatie uitgevoerd te worden. Zo hoeft u bij geofysische boringen of een kleefmeting in de meeste gevallen geen dieptedetectie voor explosieven uit te voeren. Begeleiding van de sonderingen of boringen zijn dan vaak voldoende. Er wordt dan ook niet gezocht naar explosieven oorlogsresten. Bij heiwerkzaamheden kan het wel noodzakelijk zijn om het onderzoek uit te voeren. Wanneer de trillingen te groot worden, kan het explosief afgaan met alle gevolgen van dien.

Dieptedetectie explosieven in Eemshaven door Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten wat voor dieptedetectie voor explosieven we in Eemshaven  voor u kunnen verricht? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

Dieptedetectie explosieven
Dieptedetectie voor het vinden van explosieven

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden