Explosieven opsporing Vlissingen

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

Explosieven opsporing Vlissingen

In Nederland zijn diverse bombarderingen geweest gedurende de Tweede Wereldoorlog. De meeste van deze bommen zijn al ontploft. Echter, er worden vandaag de dag nog steeds (explosieve) resten gevonden op diverse plekken in Nederland. Wanneer een aannemer wil gaan beginnen met bouwen, kunnen deze explosieven levensgevaarlijke situaties veroorzaken. Daarom is het verplicht om historisch vooronderzoek te laten verricht voordat er ergens gebouwd mag worden. Wanneer blijkt dat er een kans bestaat dat er explosieven aanwezig zijn, wordt een explosieven opsporing in Vlissingen verplicht. In dat geval kan Euroradar u helpen.


Werkwijze van Euroradar

Tijdens een explosieven opsporing in Vlissingen wordt eerst een projectplan opgesteld die door alle partijen goedgekeurd moet worden. Nadat dit gebeurt is, zal de grond gedetecteerd worden. De data die hier uitkomt wordt door professionals geïnterpreteerd in een kaart omgezet. Op basis van deze kaart kunnen de verdachte punten benaderd en geïdentificeerd worden. Wanneer er explosieven worden aangetroffen, worden deze verwijderd en overgedragen aan de EODD. Nadarhand zal alles gedocumenteerd worden en worden verwerkt in een rapportage. Als laatste krijgt u een proces-verbaal van oplevering zodat het projectgebied wordt vrijgegeven.

Explosieven opsporing in Vlissingen door Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten wat voor explosieven opsporing in Vlissingen we voor u kunnen verricht? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

Explosieven opsporing
Opsporing van explosieven

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden