Graafschade voorkomen Roermond

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

Graafschade voorkomen Roermond

Tijdens grondwerkzaamheden is de kans op schade aan de verschillende kabels en leidingen altijd aanwezig. Het is vooraf namelijk altijd lastig om in te schatten waar de riolering precies in de grond zit en hoe diep. Het komt nog altijd voor dat het verkeer in een bepaalde omgeving plat ligt, omdat een waterleiding geraakt is. De hoeveelheid water die dan op het wegdek terecht kan komen, kan voor grote overlast zorgen. Om deze graafschade in Roermond te voorkomen, maakt Euroradar gebruik van een grondradar. Met deze radar kan precies in kaart gebracht worden waar alle kabels en leidingen in de grond aanwezig zijn.


Uitkomst op verschillende gebieden

De grondradar kan voor meer zaken gebruikt worden dan alleen voor het voorkomen van graafschade in Roermond en omgeving. Zo kunnen oude funderingen of bunkers opgespoord worden, wat handig is voor de archeologie. Daarnaast kan de bodemstructuur goed in kaart gebracht worden zonder dat boringen geplaatst hoeven te worden. Milieuverontreinigingen kunnen ook opgespoord worden door de grondradar en in 3D-modellen weergegeven worden.

Graafschade in Roermond voorkomen door Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten of we in Roermond graafschade kunnen voorkomen? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

Graafschade voorkomen
Het voorkomen van graafschade met behulp van een grondradar

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden