Grond radar Amsterdam

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

Grond radar Amsterdam

Bij grote werkzaamheden is het van belang dat in kaart gebracht wordt hoe de leidingen en rioleringen precies lopen. Hoewel dit in de meeste gevallen wel genoteerd is, is het toch altijd veiliger om op locatie te kijken of de kwetsbare buizen daadwerkelijk op hun aangegeven locatie liggen. Vroeger werd dit gedaan door een proefsleur te graven. Hierbij werd het asfalt open gezaagd, de bestrating verwijderd en het puin afgevoerd. Naast het vele extra werk, zorgde het graven vaak ook voor grote en langdurige afzettingen van wegen. Dit ging uiteraard gepaard met een flinke dosis overlast. Door grond radar in Amsterdam in te zetten, kunnen de verschillende buizen en leidingen met precisie in kaart gebracht worden zonder de grond open te hoeven breken.


Wat kan gedetecteerd worden?

Met de inzet van de grond radar in Amsterdam kunnen verschillende ondergrondse objecten in kaart gebracht worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bodemopbouw, oude funderingen en ontplofbare oorlogsresten. Door deze elementen in kaart te kunnen brengen zonder te graven, wordt de kans op schade zo goeds als wegnomen.

Grond radar in Amsterdam van Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten wat voor grond radar onderzoek we in Amsterdam kunnen verricht? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

Grond radar
Grond radar van Euroradar

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden