Grondkabels opsporen Tilburg

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

Grondkabels opsporen Tilburg

Het is niet zeldzaam dat er tijdens het openbreken van een straat of het uitgraven van een stuk grond, kabels in de grond geraakt worden. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor de omwonenden en grondbewerkers. Het is daarom belangrijk om van te voren te kijken of er kabels in de grond aanwezig zijn en op welke plek. Er zijn verschillende methodes mogelijk om dit te onderzoeken. Zo werd er vroeger in veel gevallen een proefsleuf gegraven. Door de proefsleuf te graven, kon men een inschatting maken waar de leidingen zouden lopen. Tegenwoordig wordt vaak een grondradar gebruikt in Tilburg voor het opsporen van grondkabels. Zo hoeft de straat niet open gebroken te worden om te kijken wat er onder de grond aanwezig is.


2D en 3D visualisatie

Met de technieken van Euroradar is het mogelijk om de aanwezige objecten in de grond op verschillende manieren in kaart te brengen. Zo kan er voor een schematische kaart gekozen worden die een 2D-beeld weergeeft. Het is echter ook mogelijk een 3D-beeld te ontwikkelen. Zo kan men precies zien wat op welke diepte aanwezig is in de grond. Ideaal voor het opsporen van grondkabels in Tilburg en omgeving.

Grondkabels opsporen in Tilburg door Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten of we in Tilburg voor u grondkabels kunnen opsporen? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

Grondkabels opsporen
Opsporen van grondkabels

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden