Grondradaronderzoek Roermond

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

Grondradaronderzoek Roermond

Met grondradaronderzoek in Roermond kan in de grond gekeken worden zonder dat er daadwerkelijk gegraven hoeft te worden. Dit bespaart niet alleen een hoop geld, maar de overlast wordt ook tot een minimum beperkt. De weg hoeft namelijk niet opengebroken te worden en zal daardoor dus niet tot overlast zorgen. Met het onderzoek kunnen verschillende onderdelen van de grond in kaart gebracht worden. Denk hierbij aan: kabels en leidingen, archeologie, bodemstructuur, en milieuverontreinigingen. Voorbij zijn de dagen dat een proefsleuf gegraven moest worden om te bekijken welke kabels en leidingen in de grond aanwezig zijn.


In beeld brengen van de grond

Door middel van grondradaronderzoek in Roermond  kan de structuur van de grond precies in beeld gebracht worden. Ook kan eventuele bodemverontreiniging goed weergeven worden. De grondradar werkt door signalen de grond in te sturen en deze weer op te vangen. Iedere ondergrond heeft weer een andere manier van signalen reflecteren. De ontvanger op de radar bekijkt hoe de signalen veranderd zijn en kan hierdoor bepalen wat er precies in de grond zit. Met deze technologie hoeft de aarde dus niet meer los gehaald te worden om te kijken wat er in zit.

Grondradaronderzoek in Roermond door Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten wat voor grondradaronderzoek we in Roermond voor u kunnen verricht? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

Grondradaronderzoek
Grondradaronderzoek

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden