NGE deskundige Eindhoven

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

NGE deskundige Eindhoven

Niet gesprongen explosieven kunnen een enorm gevaar vormen voor bouwvakkers en grondbewerkers. De explosieven zitten vaak verstopt onder de grond waardoor een nietsvermoedende werknemer verrast kan worden door een object dat gemaakt is om zoveel mogelijk materiële of lichamelijke schade aan te richten. Een NGE deskundige zal in Eindhoven ervoor zorgen dat de Niet Gesprongen Explosieven veilig opgespoord en benaderd worden. In gebieden waar nog geen onderzoek is gedaan naar mogelijke explosieven en waar mogelijk toch nog resten van de Tweede Wereldoorlog te vinden zijn, is het verplicht om zo’n deskundige in te schakelen bij het bewerken van grond.


Werkwijze

Tijdens de opsporing van explosieven brengt de NGE deskundige in Eindhoven eerst in kaart waar de explosieven mogelijk aanwezig zijn. Afhankelijk van de locatie en het zoekdoel kan de expert uit drie verschillende detectiemethodes kiezen: oppervlakte-, diepte- en waterbodemdetectie. Nadat de locatie van de explosieven duidelijk is, kunnen de objecten voorzichtig benaderd worden. De professional zorgt ervoor dat dit veilig gebeurt zodat niemand gewond zal raken. De explosieven worden veilig geborgen en de grond wordt vrijgegeven voor werkzaamheden.

NGE deskundige in Eindhoven van Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten welke NGE deskundige u in Eindhoven kan helpen? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

NGE deskundige
Niet gesprongen explosieven

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden