OOO deskundige Zeeland

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

OOO deskundige Zeeland

Een OOO deskundige in Zeeland heeft opleidingen ‘Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten’ afgerond. Hierdoor weet deze persoon alles over het opsporen en veilig benaderen van oorlogsresten. Bij veel werkzaamheden waarbij mogelijke oorlogsresten in de grond aanwezig zijn, is de aanwezigheid van een OOO expert verplicht. Zij zullen ervoor zorgen dat niemand onnodig in gevaar wordt gebracht en er veilig gewerkt kan worden. Eén van de werkzaamheden waar zo’n expert aanwezig dient te zijn, is bij geofysische boringen in een mogelijk verdacht gebied. De expert zorgt er met de begeleiding voor dat niemand in gevaar komt en mogelijke explosieven worden ontweken.


Ons team

Bij Euroradar hebben we de beschikking over verschillende OOO experts. Hierdoor zijn we in staat om verschillende projecten gelijktijdig succesvol af te ronden. In de meeste gevallen is er in Zeeland namelijk maar één OOO deskundige nodig bij een project. Deze expert zal de overige mensen aansturen en wijzen op mogelijke gevaren. Uiteindelijk wordt deze persoon degene die ervoor zorgt dat iedereen weer heelhuids thuis kan komen na zijn of haar werk.

OOO deskundige in Zeeland van Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten welke OOO deskundige u in Zeeland kan helpen? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

OOO deskundige
OOO deskundige met een nieuwe vondst

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden