Opsporen funderingsresten Noord-Holland

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

Opsporen funderingsresten Noord-Holland

Na de sloop van een gebouw, kunnen de funderingen achterblijven. Afhankelijk van de staat van deze funderingen, kunnen ze hergebruikt worden om een nieuwe woning op te plaatsen. Naast deze moderne funderingen, kunnen ook archeologische funderingen op een locatie aanwezig zijn. Dit wijst dan vaak op een onontdekt dorp of samenleving uit de geschiedenis. Het is, ongeacht de soort fundering, belangrijk het opsporen van funderingsresten in Noord-Holland plaatsvindt. Zo kunnen bruikbare funderingsresten de fiscale situatie voor de bouwer veranderen, terwijl archeologische funderingen onderzocht en geïnspecteerd moeten worden. Euroradar kun in beide gevallen de grond goed in kaart brengen met hun grondradar.


3D-kaart van de grond

De grondradar is in staat om een precieze mapping van het gebied te maken. Zo kunnen eventuele voorwerpen exact gelokaliseerd worden. Daarnaast kunnen tijdens het opsporen van funderingsresten in Noord-Holland andere eigenschappen van de grond bekeken worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grondvervuiling of de samenstelling van de grond. Zo komt men tijdens de bouw of het graven niet voor verassingen te staan.

Opsporen funderingsresten in Noord-Holland door Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten of we het opsporen van funderingsresten in Noord-Holland voor u kunnen verricht? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

Opsporen funderingsresten
Opsporen van funderingsresten

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden