Opsporing ontplofbare oorlogsresten Eindhoven

Een veilige bodem begint bij Euroradar

Welkom bij Euroradar: dé organisatie die bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengt. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen.

Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties.

Explosievenonderzoek

Opsporing ontplofbare oorlogsresten Eindhoven

Tijdens de Tweede Wereldoorlog is bijna een ontelbare hoeveelheid munitie de lucht in geschoten om de vijand te vernietigen. Het merendeel van deze elementen zijn natuurlijk al tot ontploffing gekomen. Toch bestaat de kans dat er nog steeds gevaarlijke munitie in de grond aanwezig is wanneer er iets gebouwd moet worden op een nieuw stuk grond. Wanneer hier zomaar gebouwd zou gaan worden, bestaat de kans dat er tijdens de bouw of het onderhoud een stuk tot ontploffing komt, met alle gevolgen van dien. Daarom is opsporing ontplofbare oorlogsresten in Eindhoven van groot belang. Er moet niet vergeten worden dat deze stukken munitie zijn ontworpen om zoveel mogelijk te vernietigen. Levensgevaarlijk dus.


Onderzoek volgens alle richtlijnen

Juist omdat opsporing van ontplofbare oorlogsresten in Eindhoven in potentie levensgevaarlijk kan zijn, worden strikte richtlijnen opgevolgd en niet van afgeweken. Door de jarenlange ervaring weten de professionals van Euroradar precies hoe ze veilig en professioneel de explosieven uit de grond kunnen halen. Nadat al het gevaar geweken is, wordt de grond vrijgegeven waarna er met een gerust hart gebouwd kan worden.

Opsporing ontplofbare oorlogsresten Eindhoven door Euroradar

Bij Euroradar zijn we gespecialiseerd in bodemvreemd materiaal non-destructief in kaart brengen. Denk hierbij aan ontplofbare oorlogsresten, kabels en leidingen, funderingsresten, opslagtanks, archeologische structuren en bodemverontreinigingen. Euroradar is een unieke partner, omdat we gecertificeerd zijn in opsporen van ontplofbare oorlogsresten én gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van grondradaronderzoeken. Dankzij deze combinatie kunnen we altijd een oplossing bieden, ook in ogenschijnlijk onmogelijke situaties. Kwaliteit staat bij ons vooraan, daarom beschikt Euroradar en haar team, naast alle benodigde certificering voor het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten, over vele certificaten en diploma’s. Zo hebben al onze werknemers op locatie bijvoorbeeld een VCA Vol certificaat en BHV. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u weten wat voor opsporing ontplofbare oorlogsresten in Eindhoven we voor u kunnen verricht? Neem dan contact met ons op. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs voor een bakje koffie in ons historisch pand in Hardinxveld-Giessendam.

Opsporing ontplofbare oorlogsresten
Opsporing van ontplofbare oorlogsresten

Benieuwd naar wat euroradar voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Upload hier je bestanden

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. (*)

    Lees hier onze privacyvoorwaarden