InfraTech 2019: Een succes!

InfraTech 2019: Een succes!
23 januari 2019 Admin
Header Infratech 2019 Infrastructuur Beurs euroradar

Vorige week heeft euroradar samen met BlindGuide een prachtige combistand in de Ahoy gehad. Veel bekenden gezien, nieuwe contacten gelegd en mooie innovaties binnen de infra wereld gezien. InfraTech 2019 was een succes!

Na de opbouw op maandag was het dinsdag eindelijk zo ver, de eerste beursdag. Zoals de vorige keer begon het erg rustig en was er vooral veel tijd om de andere exposanten te bezoeken. Honderden bedrijven waren aanwezig om hun innovaties en diensten te tonen waarmee de infra wereld “Future Proof” wordt, zoals het thema van InfraTech 2019 luidde.

Foto Infratech 2019 euroradar Grondradar Bodemonderzoek
Grondradar in gebruik op de euroradar demo stand.

Hier sluit euroradar op aan door middel van de inzet van grondradar voor het lokaliseren van kabels en leidingen. Hierdoor worden alle bodemvreemde objecten en bodemlagen op de centimeter nauwkeurig in kaart gebracht, zonder het graven van proefsleuven. Hierdoor wordt het risico op graafschade natuurlijk beperkt tot een minimum!

De resultaten van deze bodemonderzoeken kunnen in zowel 3D als 2D rapportages worden weergegeven. En als dat niet genoeg is, kunnen de gegevens en kaarten ook worden ingeladen in de BlindGuide app.

Woensdag en donderdag waren de drukste dagen en dat leidde tot veel interessante en leerzame gesprekken. Op woensdag was de InfraTech tot 21:00 geopend en was er de mogelijkheid om te komen borrelen bij onze combistand. Veel van onze opdrachtgevers kwamen langs voor een drankje, maar ook nieuwe contacten deden gezellig mee.

Borrel Infratech 2019 euroradar BlindDuide
Borrel op de euroradar & BlindGuide combistand

De laatste dag was wat rustiger, maar nog steeds waren er meer dan genoeg bezoekers om de gehele dag druk te zijn. Van gemeente tot grondwerkers, iedereen die geïnteresseerd is in de grondradar en wat euroradar daar mee kan doen, hebben we gesproken.

Wij willen graag iedereen bedanken voor hun inzet, fijne gesprekken en 4 mooie beursdagen. De combistand met BlindGuide was een groot succes en prachtig ontworpen door onze vrienden bij Beaufair! Over twee jaar zijn wij zeker weer te vinden op de InfraTech. Heeft u dit jaar niet bij kunnen wonen, maar wilt u graag meer weten of de grondradar en het opsporen van kabels en leidingen? Neem dan vooral contact met ons op, wij informeren u graag.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*