Euroradar opent Limburgse vestiging

Euroradar opent Limburgse vestiging
30 juni 2021 Han
Vestiging Limburg

Het gaat goed met Euroradar!

Om onze groei de ruimte te geven, openen wij vandaag een vestiging in Limburg. Wij zijn daarvoor neergestreken bij het Van der Valk Business Center locatie Stein. Een omgeving vol energie die uitnodigt om nog meer mooie projecten in Limburg te realiseren.

Onze nieuwe werkplek ligt vlakbij de A2 en parkeren is gratis. Onze collega Len Meuwissen, geboren en getogen in Limburg, is onze contactpersoon voor deze nieuwe vestiging. Hij ontvangt u graag.

Wij vinden het leuk u te ontmoeten op onze nieuwe locatie. Maak een afspraak en kom langs. Wij zorgen voor een goede kop koffie en een heerlijk stuk vlaai!

Len Meuwissen vestiging Limburg Euroradar

 

Het geit good mit Euroradar!

Om ruimte te geave aan oze greui, oapene weer vandaag ein vestiging in Limburg!. Doaveur zeen weer neergestreken biej het Van der Valk Business Center in Stein. Het is ein omgeaving vol mit energie die oetneudigt om meer sjoane projecten in Limburg te realisere.

Oze nuje werkplek likt vlakbiej de A2 en parkeren is gratis. Ozze collega Len Meuwissen, geboare en getoage in Limburg, is de contacpersoon veur dees nuuj vestiging. Hea ontvangt uch gear.

Weer vinje het leuk om uch te ontmoete op oos nuuj locatie. Plan ein afsproak in en kom langs. Weer zorge veur ein tas koffie ein lekker stuk vlaai!

 

Van der Valk Business Center
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond
Telefoon: 046-2025030
Email: limburg@euroradar.nl

Tot ziens bij Euroradar Limburg.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*