Succesvol webinar over graafschade

Succesvol webinar over graafschade
29 april 2020 Han
Euroradar webinar

Op 28 april jl. organiseerden we samen met Legal Infra ons eerste webinar en we zijn trots op de enthousiaste reacties die we van alle deelnemers mochten ontvangen. Dit evenement stond in het teken van een recente gerechtelijke uitspraak in een graafschadezaak.

Jarko van Bloois ging in op de juridische kant van deze zaak en legde in een korte maar heldere presentatie uit waar de valkuilen zitten en wat je  als grondroerder zelf kunt doen om graafschade te voorkomen. Frank Barink van euroradar kon hier mooi bij aanhaken met onze nieuwe technische innovatie voor het verrijken van KLIC data met de grondradar.

Online registratie

Omdat we merkten dat er veel interesse was voor ons webinar maar niet iedereen erbij kon zijn hebben we deze eerste editie opgenomen. Via de hiernaast getoonde video kun je alles nog eens op je gemak terug kijken.

Vragen

De online chat van ons webinar werd goed gebruikt en hieraan kun je zien dat wij als Nederlanders en sector snel zijn gewend aan deze manier van online bij elkaar komen. Mocht je naar aanleiding van het zien van de bovenstaande online registratie nog vragen hebben aarzel dan niet om deze aan ons te stellen. Dit kun je doen via de chat in Teams of gebruik het contactformulier op onze website. We zullen er dan voor zorg dragen dat je vraag zo spoedig mogelijk wordt beantwoord door Jarko of Frank.

Volgende editie

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties overwegen we om in de zomer of het najaar een 2e editie van dit webinar te doen en dan een ander brandend onderwerp te benoemen en trachten hiervoor de antwoorden te vinden die we allemaal in deze sector hebben. Er zijn reeds suggesties gedaan voor onderwerpen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*