Euroradar sponsort Stichting Gevonden-verloren

Euroradar sponsort Stichting Gevonden-verloren
25 november 2020 Han
Stichting Gevonden-verloren bij euroradar op cursus

Vanaf november 2020 mag Stichting Gevonden-verloren rekenen op de ondersteuning van euroradar en BeoBOM.  Stichting Gevonden-verloren bestaat uit een groep vrijwilligers die met behulp van diverse materialen zoals metaaldetectors, magneten en pinpointers mensen helpen met het terugvinden van verloren dierbare items.

Het aantal vrijwilligers is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 45. Ook bij archeologisch onderzoek en archeologische opgravingen worden de vrijwilligers ingezet.

Senior OCE deskundige

Euroradar stelt de tijd van een senior OCE deskundige ter beschikking die zal ondersteunen bij oa. proefsleuven en metaaldetectie onderzoek voor complete opgravingen. Op vrijdag 20 november jl. ontvingen we al de eerste 5 cursisten voor de Basis OCE cursus die door BeoBOM ter beschikking wordt gesteld aan de vrijwilligers. Alle 5 cursisten zijn geslaagd voor het officiële examen.

“Stichting Gevonden-verloren is geen gecertificeerd OCE bedrijf en heeft ook niet de ambitie deze werkzaamheden proactief te gaan uitvoeren. Dat laten we graag over aan de experts van euroradar. Ze zijn een gewaardeerd partner omdat de expertise van hun OCE deskundigen ervoor zorgen dat onze vrijwilligers veilig kunnen werken”

aldus oprichter Martin van Hees.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*